donderdag 21 november 2013

Haken voor het goede doel!

Voor wie zelf wel eens de stap durft zetten en de haaknaald ter hand wil nemen, organiseren we op woensdagnamiddag 27 november en vrijdagavond 6 december een workshop haken.

Stap voor stap leer je hoe je een muts moet haken, je krijgt een gedetailleerde werkbeschrijving mee naar huis en je krijgt uiteraard ook de wol om je project helemaal af te werken.

Zelf zorg je voor een goed humeur en een haaknaald dikte 6 à 6,5. Bezit je geen haaknaald, kan daar ook voor gezorgd worden. Wel even vermelden bij je inschrijving.

Twee charmante heren zorgen ervoor dat we voorzien worden van zoetigheden en drank en ik ben ervan overtuigd dat ook zij voor de nodige animo zullen instaan :)Deelnameprijs is 10 euro voor KWB-leden en 12,50 euro voor niet leden. En zoals ook met alle andere acties gaat de opbrengst naar het goede doel: VZW Lunchroom Steffie in Schoten

Inschrijven doe je via mail naar:

lacabane.dpm@gmail.com met vermelding van de juiste dag waarop je wil komen.

Je krijgt dan nog een mailtje terug met alle verdere info.

En voor wie het haken niet zo ziet zitten, zijn de mutsen natuurlijk nog steeds te koop. Neem maar eens een kijkje onder het kopje 'Gehaakte mutsen'.

Vergeet ook onze benefietfuif niet op zaterdag 23 november in Jeugdhuis 't Jop in Sint Job in 't Goor!
Groetjes en tot dan!
Karo 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten