maandag 22 juli 2013

Eerste trip

Op aanraden van enkele collega's van de Constructam Club, planden we een bezoekje aan Obelink in Winterswijk, dé campingwinkel bij uitstek!

Maar 3 uur rijden enkel en alleen om wat kampeermaterialen te gaan halen, is natuurlijk een beetje al te gek. En zo stond er al snel een kleine tussendoorvakantie op ons programma. Vorige week was het dan zo ver. Kinderen niet thuis, allebei enkele dagen vrij, prachtig weer ... meer kan een mens zich niet wensen. Zorgvuldig werd de caravan ingeladen en gewogen, nog wat last minute naaiwerk (luifel voor de caravan aanpassen), fietsen op de auto, en wij op pad ! Kleine tussenstop nog om de bandendruk even te controleren, naftbak nog effe volgen en ons avontuur kon echt van start gaan.
Thuis al wat opzoekwerk verricht naar enkele leuke campings en met enkele leuke adresjes op zak, is het toch altijd wel leuker. Bij camping nummer 1 was het dan ook meteen prijs. Een mini-camping op de boerderij (weliswaar geen actieve boerderij meer) ten midden van de bomen en de landerijen. Kleinschalig, super rustig, kraakproper sanitair, en een frigo met boerenijsjes :P En dat bovendien allemaal voor een klein prijsje. Voor amper 15 euro per dag heb je een standplaats (grote plaats) voor je caravan met voortent en auto. Mag je onbeperkt gebruiken maken van het sanitair (heerlijk warme douches) en heb je onbeperkt toegang tot het gebruik van het WIFI-netwerk. Nieuwsgierig geworden naar waar je nog zo veel luxe vindt .... minicamping Damskothuisje in Woold bij Winterswijk. Een echte aanrader. Faciliteiten voor kinderen zijn net iets beperkter. Er staat een klein draaimolentje en een schommel en in een van de schuren is een zandbak gemaakt. Meer weten, neem dan hier maar eens een kijkje: http://www.damkotshuisje.nl

 Maar goed, dat terzijde. Ons doel was natuurlijk Obelink .... op zoek naar enkele kampeerspullen ... Koelkast was aan vervanging toe, dringend nieuwe stoelen nodig want 2 stoelen voor 4 personen is toch echt wel heel erg weinig, trapje, trapje en zo meer of we daar in geslaagd zijn, kan je misschien wel zelf uitmaken uit de beelden ;) Op zo'n moment is een mens dan blij met die anders veel ter grote kofferbak.

En tot slot nog een kleine impressie van de feestelijke inhuldiging van onze eigenste "sleurhut"Geen opmerkingen:

Een reactie posten