zaterdag 4 mei 2013

Opendeurdag bij de Constructam Caravan Club

10 jaar bestaat de Constructam Caravan Club dit jaar en dat wordt gevierd met onder andere een opendeurdag op camping "De Molen" op Linkeroever.

 Via de club waren we al in contact gekomen met enkele leden en werden we uitgenodigd om alvast maar eens langs te komen. Het komende weekend zit al behoorlijk volgeboekt dat het er niet meer zou van komen om nog langs te gaan op de camping. Dus namen we de uitnodiging graag aan en trokken we afgelopen weekend richting Linkeroever.

Eerst een kleine tussenstop gehouden op het tweedehandsmarktje thv de Chiquita-building (Rijnkaai) en ons tegoed gedaan aan een stel overheerlijke cupcakes van de "cupcakeboutique" en dan op pad om ideetjes te gaan opdoen voor ons eigen rijdend huisje.
En aan ideeën ontbrak het er niet. Hoewel het nog maar het begin van de feestweek was, stonden er best al wel heel wat caravans. De ene al mooier dan de andere maar in elk geval allemaal meer dan de moeite waard om eens te gaan bekijken.

En hoewel het dus eigenlijk nog geen opendeurdag was, werden we toch bij heel veel mensen binnen gevraagd en overstelpt met goede raad.

Iedereen vertelt er vol trots over de renovatiewerken (tot volledige ontmantelingen toe) die ze hebben uitgevoerd, over hoe heel het gezin de microbe te pakken heeft gekregen, over de reizen die ze ermee doen/deden ... verhalen in overvloed.

Helaas tikt de klok verder en voor we het wisten was het tijd om toch stilaan richting huis te keren. Bij het volgende weekend hopen we er zelf bij te zijn :)

En voor wie zelf een keertje een kijkje wil gaan nemen: dat kan nog dit weekend op camping "De Molen" op Linkeroever.
Veel plezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten